Azt mondják, minden városban van egy olyan egyéniség, amilyen Dzsekszon volt az ezredforduló környékén Miskolcon. A mai napig emlegetik a különc figurát, mert volt valami különleges benne.

A Grizzly Music Pubban rendeztük meg tegnap délután a Miskolc Utcáin Lokálpatrióta Klub kerekasztal beszélgetését. Az est házigazdája Kováts Bence volt, aki Kováts Ágostonnal és Reiman Zoltánnal együtt beszélgetett városunk múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Eltelt 4 forduló az idei szezonból, de diósgyőri gólnak eddig ritkán örülhettünk. Mi történt a csapattal, hová lett a kezdeti tűz, a kombinatív játék, amit a tavasz kezdetén láthattunk?

Mert akiben nincs politikai hit, nincs politikusi hivatás, az sok minden lehet, de soha abból igazi politikus nem lesz, csak akkor, ha hinni tud, hivatása van, és ha együtt jár a hivatással egy politikai étosz, és együtt jár a mesterségbeli tudásra való törekvés.

Az Avas ismét divatba jött, ez nem is kérdés. Az elmúlt tiz évben azt láthatjuk, tapasztalhatjuk, hogy fesztiválok sora hozza fel a szórakozni vágyókat a hegy oldalába. A pincék megújul(tak)nak, és ma már olyan mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha venni akarunk egy csinos pincét borházzal együtt mint amilyen mélyen az Avas oldalába nyúlnak ezek az 5-600 éves járatok.

Load More